Alumni Nieuws

Belcampagne Eric Bleumink Fonds met succes afgerond.

17 december 2010

Van 6 t/m 16 december heeft een groep van vijf RUG studenten, oud-donateurs van het Eric Bleumink Fonds benaderd met de vraag of zij bereid zijn het EBF opnieuw te steunen. Verspreid over acht avonden heeft dit in totaal zo'n €8000,- aan donaties opgeleverd, een geweldig resultaat. Namens het EBF willen wij graag de donateurs, alle betrokken partijen en de studenten bedanken voor dit resultaat.

In 2000 werd het fonds opgericht met de bedoeling de loopbaan van talentvolle studenten en jonge onderzoekers uit ontwikkelingslanden te ondersteunen. Dankzij de steun van alumni, medewerkers en relaties van de Rijksuniversiteit Groningen heeft het EBF de afgelopen tien jaar ruim veertig beurzen kunnen uitdelen.

Laatst gewijzigd:11 juli 2019 12:47