Oproep ondersteuning tijdens Groningens Ontzet

Op 27 augustus vieren we dat de stad Groningen in 1672 met succes de aanvallen van Bommen Berend wist te weerstaan. Voor Groningen en voor de Universiteit een belangrijke overwinning en een goede reden om deze historische gebeurtenis groots te vieren. Er is op 27 augustus van alles te beleven, van een maaltijd op het Academieplein tot publiekslezingen en tentoonstellingen.

Om deze dag succesvol te laten verlopen hebben we jouw hulp nodig! Ben je student en vind jij het leuk om bezoekers op 27 augustus te informeren en te enthousiasmeren en de handen uit de mouwen te steken tijdens het op- en afbouwen?

Meld je dan gauw aan door een email te sturen met je contactgegevens en beschikbaarheid naar: merel.raven rug.nl

Deadline: 18 augustus

Geef bij je aanmelding op of je op één van de genoemde tijdstippen beschikbaar bent of op beide.

Details:

27 augustus 2022
Tijdstip: 09.00-15.00 en/of 15.00-21.00

Naast een vrijwilligersvergoeding, is er gezorgd voor lunch, koffie en thee op de dag zelf. We maken er samen graag een succesvolle en leuke dag van!

Voor meer informatie en achtergronden over Groniningens Ontzet en de activiteiten van de RUG check: www.rug.nl/go350

Laatst gewijzigd:04 augustus 2022 16:06