Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

YAN CoachCafé

Wanneer:do 21-01-2021 19:30 - 22:00
Waar:Groningen, Van Swinderen Huys of online of hybride

Voor alle jonge alumni die zich hebben voorgenomen om 2021 goed te beginnen en hun loopbaan een boost te geven, organiseert het Yong alumni network (YAN) een CoachCafé. Een gezellige avond waarin alumni samen met professionele coaches en mede-alumni goede gesprekken voeren over hun loopbaan. Hieronder vind je al een aantal coaches die hebben aangegeven weer graag jou willen coachen op gebieden, zoals: carrière pad, een baan die bij je past, leiderschap, gespreksvoering, ondernemen, life/work balance, personal branding, en solliciteren. Door deze gesprekken wordt je uitgedaagd om aan de slag te gaan met je loopbaan.
In twee sessies van elk drie kwartier ga je met twee à drie mede-alumni met een loopbaanonderwerp aan de slag. Door samen te sparren en te spiegelen leren de alumni niet alleen van de coach maar ook van elkaar.

CoachCafé 2021 in een modern jasje
Deze keer kun je als alumnus zelf de tafel kiezen met je favoriete coach en mede-alumni. Hiervoor gaan we de tool 'networktabels' gebruiken. Als je aanmelding open gaat, komt ook meer informatie hierover op de website te staan.

CoachCafé online of offline
Dat is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19. Maar het CoachCafé gaat door. In welke vorm, fysiek, hybride online, dat moeten we nog even afwachten.

Programma
19.00 Inloop, digitaal dan wel fysiek
19.30 Opening en introductie CoachCafé
19.45 Eerste ronde coachgesprekken
20:30 Wisselen en korte pauze
20.45 Tweede ronde coachgesprekken
21.30 Afsluiting

Coaches

Esther Haag

Esther Haag
Esther Haag is sinds 2004 manager externe relaties aan de Faculteit der Letteren. Eén van haar taken is het coachen van studenten op zoek naar een stage of werk. Ze heeft een groot netwerk, binnen en buiten de regio. Naast haar werk doet ze de post-HBO opleiding tot Loopbaancoach, die ze dit najaar zal afronden. Ze beantwoordt graag je vragen over solliciteren en vinden wat bij je past.

Jose van der Veen

José van der Veen
'Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?' 'Wat houdt me tegen?' 'Hoe presenteer ik mijzelf effectief?' Als loopbaancoach help ik jou om het antwoord op deze vragen helder te krijgen. Zodat jij stappen kunt zetten naar een passende baan. Betrokken en met humor! Geen voorkeur voor fysiek of online CoachCafé.

Jan Boon

Jan Boon
Jan Boon Communicatie helpt communicatieprofessionals een (volgende) stap in hun carrière te maken en helpt daarmee organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden. Heeft voorkeur voor een fysiek CoachCafé.

Anjo van der Wal

Anjo van der Wal
Anjo is 23 jaar werkzaam als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan als leidinggevende, docent communicatie, communicatietrainer en (organisatie)adviseur in uiteenlopende bedrijfstakken profit en non-profit. Ze reikt professionals tools en inzichten aan om in hun werk vanuit systemisch perspectief waar te nemen en interventies te doen. Voorkeur voor fysiek CoachCafé.

Linda van den Bovenkamp

Linda van den Bovenkamp
Als HR medewerker en later als life-/ vitaliteitscoach ontdekte ik dat als je jezelf kent je keuzes kunt maken die echt bij je passen: dit maakt je capabel en energiek!    
Levensplezier zit in het telkens ontdekken van nieuwe wensen en die realiseren. Een vraag die vaak bij mij opspeelt is: Waarom brengen we onze auto één keer per jaar voor een APK keuring en houden we nauwlettend de batterij van onze mobieltjes in de gaten maar staan we soms te weinig stil bij hoe onze eigen motor blijft lopen en onze eigen batterij opgeladen blijft? Geen voorkeur voor fysiek of online CoachCafé.

Marit van Mil

Marit van Mil
Marit verheldert, zet zaken op scherp en brengt nieuwe inzichten. Zij is een analytische en creatieve organisatie- en veranderkundige. Alumna van de RUG (communicatie en informatiewetenschap)  en vakvrouw in het ontwikkelen en coachen van kennisintensieve organisaties. Wat kan ik aan jouw ontwikkelvraag bijdragen? Tot gauw in het CoachCafé! Geen voorkeur voor fysiek of online CoachCafé.

Marrit Jansma

Marrit Jansma
Hoe ben ik als persoon en wat voor invloed heeft dit op de invulling van mijn leven? Met elementen uit de mindfulness kijken we samen hoe je ter aller tijde jezelf kan zijn en daarnaast zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Geen voorkeur voor fysiek of online CoachCafé.

Mardi Bijleveld

Mardi Bijleveld
Vanuit mijn praktijk Valenti werk ik als arbeids- en organisatiepsycholoog, coach en trainer. Ik begeleid individuen, teams en groepen in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met welke vraag of thema je ook komt, altijd heb ik aandacht voor jouw zin(geving) in leven en werk.

John Wiering

John Wiering
(1953) Trainer schriftelijke en mondelinge communicatie/adviseur/coach Ik studeerde Nederlandse Taal en Letterkunde aan de RUG. Ruim 20 jaar train ik juristen in efficiënt en effectief schrijven. Daarnaast heb ik mij de laatste twaalf jaren in dienst gesteld van medisch specialisten, die ik train en coach op de onderdelen voeren van lastige gesprekken en persoonlijke effectiviteit. Ook begeleid ik medisch specialisten en onderzoekers in intervisiegroepen. Voorkeur voor fysiek CoachCafé.

Sanne-meike Mook

Sanne-meike Mook
" Gun jezelf de tijd om te leren van alles wat er op je pad komt." Mensen inspireren en uitdagen datgene uit zichzelf en hun leven te halen waar ze blij van worden. Doseren van hetgeen je kunt en wilt. Het vinden van de juiste balans kan in elke fase van je loopbaan en leven een uitdaging vormen. Hoe houd je dit leuk en behapbaar voor jezelf? Ik daag mensen uit zelf naar de antwoorden te zoeken door ze te bevragen, te spiegelen, te confronteren om zo ieder op z'n eigen wijze invulling te geven aan wat ze willen doen en wat ze kunnen doen. Als trainer, coach en career counselor haal ik dagelijks voldoening uit het ondersteunen, inspireren en begeleiden van mensen in het zetten van grote of kleinere stappen voor zichzelf. Geen voorkeur voor fysiek of online CoachCafé.

Karin van der Meer

Karin van der Meer
Ik vind het enorm boeiend wat er voor iemand écht toe doet en lichaamstaal laat dat verreweg het helderste zien.
Via beweging doorbreken mijn coachees hun oude patronen en maken ze hun leven zoveel gaver dan het al was. Voorkeur voor fysiek CoachCafé.

Hoang Nguyen

Hoang Nguyen
Connecting education with the labour market. My primary job is to provide training, workshops and coaching to students and consult with students and faculties to implement career services within the study and curricula. Next to this, I also try to find suitable partners from multi-nationals to middle and small companies who can provide information on the current and future labour market and cooperate on preparing students for their future jobs. Preference for online CoachCafé.