Alumni bijeenkomst Brussel

Wanneer:do 24-01-2019 18:00 - 21:00
Waar:ntb

De alumnikring Brussel is druk bezig met de organisatie van de volgende alumni bijeenkomst op 24 januari 2019.

Op 29 maart 2019 verlaat Groot-Britannie de EU. Dit zal ingetwijfeld gevolgen voor de Europese Unie hebben Tijdens deze bijeenkomst zal prof. dr Bart Los, een van de Brexit-experts van de RUG, u over de economische gevolgen van Brexit voor de rest van Europa vertellen. Daarnaast zullen onze alumnus Jori de Goffau en zijn collega Greetje van Heezik u inzichten over de Brexit en de juridische gevolgen ervan geven.

Voornemen voor 2019

Zoals velen van jullie weten, is de drijvende kracht achter de alumnikring Brussel haar president Jan Molema, samen met Jori de Goffau en Dominik Flikweert. Elk jaar bereiken ze een grotere groep RUG-alumni en organiseren ze alumnibijeenkomsten die alumni uit verschillende afstudeerjaren aantrekken.

Kent u alumni die de uitnodigingen misschien niet ontvangen? Deel alstublieft hun contactgegevens of nodig ze persoonlijk uit voor onze alumni-evenementen.

Klik hier voor meer informatie en registratie voor het evenement

printView this page in: English