Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

Alumnibijeenkomst Twente

Wanneer:ma 14-10-2019 18:00 - 21:30
Waar:De Wilmersberg, Rhododendronlaan 7 De Lutte


Heeft u altijd al meer willen weten over kunstmatige intelligentie?

We horen de term geregeld voorbijkomen: AI of kunstmatige intelligentie. Maar wat houdt het nu precies in? En hoe wordt het toegepast. Wilt u dit ook weten? Niels Taatgen, hoogleraar AI aan de Faculteit Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen geeft u een uniek kijkje in zijn keuken van “neuromorphic computing”.

Laat u zich niet afschrikken door de terminologie, het is vooral een gezellige avond waarbij u kunt genieten van een heerlijk diner en kunt netwerken tijdens de borrel en dat allemaal op de prachtige locatie Landgoed De Wilmersberg in De Lutte.

Het programma van de avond en de locatie vindt u verderop. U kunt zich inschrijven via Eventix .

Is er een oud-studiegenoot die u graag wilt ontmoeten tijdens deze avond? U kunt bij de registratie ook een kaart voor een introducé kopen of de naam doorgeven zodat wij deze persoon kunnen uitnodigen.

Graag tot 14 oktober!

Niels_Taatgen

Niels Taatgen is hoogleraar kunstmatige intelligentie, gespecialiseerd in het nabootsen van menselijk intelligentie. Hij heeft informatica en psychologie gestudeerd aan de RUG, en is een van de grondleggers van de huidige opleiding Artificial Intelligence.

Een belangrijk onderzoeksthema is multitasking, waar hij probeert duidelijk te maken dat mensen echt wel kunnen multitasken, maar niet altijd onder alle omstandigheden. Op dit moment werkt hij, samen met natuurkundigen, wiskundigen en informatici aan het ontwerp van een nieuw soort computer gebaseerd op de principes van menselijke hersenen.

Programma

18:00  Ontvangst en borrel

18:30  Welkom en introductie door de Rijksuniversiteit Groningen

18.45  Diner

19.30  Gastlezing hoogleraar Niels Taatgen

20.00  Afsluiting en borrel

21.30  Verwacht einde

Adres:
Landgoed De Wilmersberg
Rhododendronlaan 7 (navigatie: Kruisseltlaan)
7587NL De Lutte

Tickets

( Aanmelden ) voor 10 oktober

Tickets:        € 27,50

*inclusief diner en drankjes, dieetwensen kunt u opgeven bij uw aanmelding.

Banner-Wilmersberg-De-Lutte