Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

Alumnibijeenkomst Gooische Groningers

Wanneer:ma 25-11-2019 18:00 - 21:00
Waar:De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117 Laren, NH, 1251 AV

Op maandag 25 november houdt de Rijksuniversiteit Groningen een bijeenkomst voor alumni in De Groene Afslag, de groenste en verrassendste huiskamer van de Gooi & Vechtstreek.
De Groene afslag is gevestigd op de plek van het voormalige AZC en kazerneterrein Crailo. Vlakbij afslag 8 van de A1. Het 2800 m2 tellende pand staat nu volledig in het teken van duurzaamheid, met een ‘circulair’ restaurant, innovatieve bedrijfjes, sustainable events en cradle to cradle vergaderzalen.

Initiatiefnemer, duurzaam ondernemer, oud-reclameman en alumnus Lucas Mol is deze avond gastheer: ‘Alles wat wij hier koken, bouwen, verhuren en organiseren, staat in het teken van de groene ommezwaai. Wij laten zien dat verduurzamen makkelijker is dan je denkt. En vooral leuker.’

Ook is er alle ruimte om in gesprek te gaan met Jouke de Vries, voorzitter van het College van Bestuur van de RUG, en Remco Kouwenhoven, de nieuwe directeur Alumnirelaties & Fondsenwerving. Heb je vragen over de universiteit (en Groningen) dus paraat. Voor wie wil, is er vooraf een heerlijke duurzame maaltijd.

Aanmelden via Eventix

Programma: 18.00-19.30 optioneel diner / 19.30-21.00 bijeenkomst

Kosten: lezing inclusief borrel, gratis, aanmelden verplicht / optioneel diner: donateurs*: € 0,00, niet-donateurs: € 22,50

*bij minimaal € 250,00 per jaar