Alumni bijeenkomst Zürich

Wanneer:vr 28-09-2018 18:00 - 21:00
Waar:Balgrist University Hospital, Forchstrasse 340, Zürich.

De actieve alumnikring Zürich biedt een goede mix aan van ontmoetingen met alumni, kennis delen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen aan de RUG. De voorzitter van het alumni committee Zürich, Rosa Visscher, heeft deze keer samen met de RUG alumnus dr. Jaap Swanenburg een alumnibijeenkomst op locatie van de vooruitstrevende Balgrist University Campus georganiseerd. Deze keer waren oud-studenten van de RUG uitgenodigd om een demonstratie van zijn onderzoek te zien.

Op 28 September kwamen 20 alumni bij elkaar om met andere alumni in contact te komen en meer over het onderzoek ‘Interdisciplinary Spinal Research’ te weten te komen. Dit was ook een mooie gelegenheid om een rondleiding in de kliniek te krijgen. Daarnaast was er nog genoeg tijd om onder het genot van een kopje koffie over het leven en werken in Zürich te praten.

Tot slot, werd de avond nog voortgezet in een restaurant in Zürich.

Om op de hoogte te worden gehouden over bijeenkomsten in deze regio kun je je via onderstaand formulier aanmelden.