Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

CoachCafé Jonge Alumni Netwerk

Wanneer:wo 17-01-2018 19:00 - 22:30
Waar:Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, Groningen
Word cloud of the participants
Word cloud of the participants

Terugblik Coachcafé januari 2018
Het Coachcafé was een succesvol evenement. Van de jonge alumni vond 96% het CoachCafé goed of uitstekend.

"De coach was zeer inspirerend. Als je iets wilt moet je actie ondernemen. Als ik weet wat ik wil, dan moet ik het ook doen. Ik vond het ook leuk om er achter te komen waar leeftijdgenoten mee bezig zijn en welke stappen ze zetten. Je ziet dat anderen twijfels hebben over hun baan. Iedereen is ook erg eerlijk en open", Lianne de Vries, twee jaar docent Frans.

De word cloud hier boven geeft aan wat alumni vonden van het CoachCafé. Zie de foto's van de bijeenkomst.

Voor alle jonge alumni die zich hebben voorgenomen om 2018 goed te beginnen en hun loopbaan een boost te geven, organiseert het Jonge Alumni Netwerk (JAN) op woensdagavond 17 januari een CoachCafé. Een gezellige avond waarin je samen met professionele coaches en lotgenoten op zoek gaat naar antwoorden op vragen zoals: welke baan past bij mij en hoe krijg ik een betere balans tussen mijn privéleven en werk? Maar je kunt ook tips krijgen over solliciteren of netwerken. Kies zelf welke onderwerpen jij deze avond wilt behandelen.

In twee sessies van elk drie kwartier ga je met een coach en twee à drie RUG-alumni met een onderwerp aan de slag. Elke ronde heeft een ander thema, een andere coach en andere alumni. Door samen te sparren en te spiegelen leer je ook van de anderen. Tijdens de netwerkborrel na afloop is er ruimte om na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Om zoveel mogelijk uit de avond te halen willen we je vragen om in het aanmeldingsformulier je voorkeuren aan te geven voor de onderwerpen waarover jij zou willen sparren. Aanmelden kan tot 10 januari via Eventbrite.

Programma:
19.00 Ontvangst met koffie en thee
19.30 Opening en introductie CoachCafé
19.45 Eerste ronde coachgesprekken
20.45 Tweede ronde coachgesprekken
21.30 Afsluiting en netwerkborrel
22.30 Einde

Kosten: €15,00 (inclusief koffie, thee, 1 drankje en hapjes)

Heb je vragen of wil je nadere informatie ontvangen over het Jonge Alumni Netwerk, neem dan contact op met Elise Kamphuis via uef@rug.nl of 050 363 7595.

Coaches

Linda van den Bovenkamp

Linda van den Bovenkamp - HR medewerker en coach
Als HR medewerker en later als life-/ vitaliteitscoach ontdekte ik dat als je jezelf kent je keuzes kunt maken die echt bij je passen: dit maakt je capabel en energiek! Levensplezier zit in het telkens ontdekken van nieuwe wensen en die realiseren. Een vraag die vaak bij mij opspeelt is: Waarom brengen we onze auto één keer per jaar voor een APK keuring en houden we nauwlettend de batterij van onze mobieltjes in de gaten, maar staan we soms te weinig stil bij hoe onze eigen motor blijft lopen en onze eigen batterij opgeladen blijft?

Georgette Coffeng

Georgette Coffeng - Coach en trainer
Ik ben coach en trainer Effectieve Communicatie/Management Vaardigheden en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf: Coffeng Communicatie, training, coaching, team building.

Nelly Hazen

Nelly Hazen - Coach
Sinds begin jaren 90 coach ik medewerkers en leidinggevenden in het UMCG. Ik ervaar het nog steeds als bijzonder dat iemand mij vraagt in zijn/haar keuken mee te kijken. Dat vraagt van de coachee kwetsbaarheid en van mij integriteit en nieuwsgierigheid zonder oordelen.

Anne-Miek Hermsen

Anne-Miek Hermsen - Trainer en studiekeuzeadviseur
Er is niet één baan die bij je past, gelukkig zijn er veel leuke banen of werkzaamheden te vinden. Blijf wel trouw aan jezelf, d.w.z. weet wie je bent, wat je kunt, en wat je beter kunt laten, en ben vooral blij met dat alles, het is vast meer dan genoeg.

Egbert Knol

Egbert Knol - Coach
Coaching is voor mij samen een tijdje oplopen. Ik spiegel wat ik zie en wat me bij je opvalt. Van mij krijg je niet te horen wat je moet doen, daar kom je onderweg zelf wel achter.

Monique Kroese

Monique Kroese - Trainer en coach
Als trainer en coach van soft skills, creëer ik een positieve leeromgeving waarin jij kunt ontdekken hoe je de door jouw ontwikkelde vaardigheden kunt toepassen in meerdere, verschillende situaties en welke soft skills je nodig hebt voor effectiever gedrag in een academische en beroepsmatige context.

Marit van Mil

Marit van Mil - Organisatieadviseur
Marit verheldert, zet zaken op scherp en brengt nieuwe inzichten. Zij is een analytische en creatieve organisatie- en veranderkundige. Alumna van de RUG (communicatie en informatiewetenschap)  en vakvrouw in het ontwikkelen en coachen van kennisintensieve organisaties. Wat kan ik aan jouw ontwikkelvraag bijdragen? Tot gauw in het CoachCafé!

Ineke Mulder

Ineke Mulder - Hoofd HR-Advies, coach en mediator
Naast mijn baan bij de RUG ben ik coach en mediator. Dat doe ik met aandacht, plezier, scherpzinnigheid en humor. Wat beweegt en wat belemmert jou? En wat is een goede volgende stap? Ik ontmoet je graag tijdens het CoachCafé van het Jonge Alumni Netwerk.

Berber Munstra

Berber Munstra - Trainer en Career Consultant
Graag denk ik mee hoe studenten en alumni stappen kunnen zetten in hun loopbaanproces. Mijn aanpak is heel praktisch; hoe kun je via netwerken informatie en mogelijkheden verkrijgen en hoe kun je bij een sollicitatie een link leggen tussen jezelf en de werkgever.

Ellen Offers

Ellen Offers - Coach en beleidsadviseur
Persoonlijk leiderschap staat centraal in mijn coachaanpak. Jíj-alleen weet wat goed voor jou is en hoe je dat wilt bereiken in je werk en privéleven. Ik ondersteun bij het verhelderen ervan. Hierdoor krijg je zicht op je persoonlijke doelen en de eerste stappen naar het realiseren ervan.

Kirsten van Ophem

Kirsten van Ophem - Studieadviseur en personal coach
Ik wil mensen aanmoedigen om te doen wat ze echt graag willen. Hierbij kijk ik naar iemand als geheel, om samen te onderzoeken welke mogelijkheden er ook buiten de kaders van opleiding zijn. Want soms ligt de toekomst in een ander domein dan in het verlengde van de studie.

Kaj Reker

Kaj Reker - Ambtelijk Secretaris Dienstraad
Ik heb het coachvak geleerd als RUG-basketballcoach.  
Ubuntu, Rol- en taakbewustzijn, Mojo, Oplossingsgericht, Provocatief, Creatief, Kaizen.

José van der Veen

José van der Veen - Beleidsmedewerker beroepenveld en loopbaancoach
'Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?' Als loopbaancoach help ik jou om het antwoord op deze vragen helder te krijgen. Zodat jij stappen kunt zetten naar een passende baan. Betrokken en met humor!

Anjo van der Wal

Anjo van der Wal - Adviseur, trainer en coach
Anjo is 23 jaar werkzaam als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan als leidinggevende, docent communicatie, communicatietrainer en (organisatie)adviseur in uiteenlopende bedrijfstakken profit en non-profit. Ze reikt professionals tools en inzichten aan om in hun werk vanuit systemisch perspectief waar te nemen en interventies te doen.

Goossen Boers

Goossen Boers - Vice-voorzitter Raad van Toezicht
Goossen Boers creëerde met PHOTONIS Group een gerenommeerde internationale hi-tech Group, waarvan hij van 1999 tot de zomer van 2016 de President & CEO was. Deze 1200-medewerkers sterke multinational uit Roden produceert 170M € inkomsten met meer dan 80% uit export en operaties in Europa, in de Verenigde Staten van Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Opgeleid in Orthopedagogiek aan de RUG, is Boers al meer dan 30 jaar actief in hightechindustrieën met een specifieke ondernemende, creatieve en mensgerichte benadering. Door alle jaren van leiderschap heeft hij een goed begrip ontwikkeld van grensoverschrijdende managementteams in een zeer competitieve Private Equity-omgeving.

printView this page in: English