Bijeenkomst alumnikring Twente

Wanneer:ma 08-10-2018 18:00 - 21:00
Waar:De Wilmersberg, Rhododendronlaan 7, De Lutte.

Een prachtige locatie, een interessante gastspreker en een perfect diner, dat zijn de beste ingrediënten voor een goede alumni bijeenkomst in Twente.

Op maandag 8 oktober kwamen meer dan 50 alumni in De Wilmersberg bij elkaar. Bij de ingang werden de aanwezigen met een smakelijke amuse ontvangen. Ze hadden vervolgens de gelegenheid om oude studievrienden weer te zien en nieuwe contacten op te doen. De directeur van het Ubbo Emmius Fonds, Gerbrand Visser, heeft op deze avond de oud-studenten van de RUG welkom geheten.

De Wilmersberg heeft onze alumni weer met een bijzondere maaltijd verwent. Na het diner heeft gastspreker prof. dr. Kees Aarts, decaan van de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen, een lezing gegeven over de invloed van nieuwe media op politiek gedrag. Deze presentatie leidde tot een levendige discussie over sociale media en de huidige politiek in Nederland en in de wereld.

Om op de hoogte te worden gehouden over bijeenkomsten in deze regio kun je je via onderstaand formulier aanmelden.

printView this page in: English