Alumni bijeenkomst San Francisco

Wanneer:ma 10-09-2018 18:00 - 21:00
Waar:San Francisco

De alumni bijeenkomsten in San Francisco worden in samenwerking met het alumni committee in San Francisco, de voorzitter van de kring, Jasper Smit, en met de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving van de RUG. Het alumni committee verbindt alumni die bij Forbes 500 werken om op deze locaties alumni bijeenkomsten te organiseren. Daarnaast worden ook mooie locaties, zoals het consulaat, als mooie ontmoetingsplekken voor alumni bijeenkomsten gereserveerd.

Jaarlijks worden er twee evenementen georganiseerd, een social meet-up en een kennis bijeenkomst. Op maandag, 9 september, organiseerden we een alumnibijeenkomst in Mountainview. Tijdens deze alumni bijeenkomst waren er meer dan 60 RUG alumni in aanwezig. Tijdens het afwisselende programma gaf de deputy ambassador en tevens RUG alumnus, Vincent Storimans, een korte presentatie. Vervolgens vertelde Holger Bakker, directeur van de afdeling Alumnirelaties en Fondsenwerving van de RUG een presentatie over de ontwikkelingen van de universiteit. Natuurlijk was er na de presentaties genoeg tijd om iedereen te ontmoeten en van de lekkere hapjes te genieten. Onze gastheer heeft namelijk Nederlandse hapjes in de eigen keuken bereid, een ware smaakexplosie.

Om op de hoogte te worden gehouden over bijeenkomsten in deze regio kun je je via onderstaand formulier aanmelden.

printView this page in: English