Alumni bijeenkomst New York

Wanneer:do 13-09-2018 17:30 - 21:00
Waar:NautaDutilh, One Rockefeller Plaza, 10020 New York.

Een alumna/ alumnus van de Rijksuniversiteit Groningen nodigt mede-alumni uit op zijn/haar kantoor, dat is het concept van de alumnikring New York. Het alumni committee New York, met de voorzitter Brunhilde Vergouwen, organiseert twee keer per jaar een alumnibijeenkomst in verschillende delen van de metropolitische stad New York.

Op 13 september, heeft RUG alumnus Harm Kerstholt, partner bij NautaDutilh, alumni voor een gezellige avond bij NautaDutilh in het hartje Uptown Manhattan uitgenodigd. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs is NautaDutilh één van de grootste advocatenkantoren in de Benelux. Harm Kerstholt heeft deze avond over zijn werkzaamheden in Amerika vertelt. De directeur Alumnirelaties en Fondsenwerving, Holger Bakker, van de RUG heeft de oud-studenten over de nieuwe ontwikkelingen van de universiteit verteld. Vervolgens konden de aanwezigen met elkaar in gesprek onder het genot van lekkere Nederlandse kaas, die trouwens in Amerika moeilijk te verkrijgen is.

Na het event werd er typisch Amerikaanse hamburgers gegeten. Daar ging het gesprek verder over het betrekken van alumni bij de evenementen.

Om op de hoogte te worden gehouden over bijeenkomsten in deze regio kun je je via onderstaand formulier aanmelden.