Bijeenkomst alumnikring Twente

Wanneer:ma 09-10-2017 18:00 - 21:30
Waar:De Wilmersberg, Rhododendronlaan 7, De Lutte

Tijdens deze derde alumnibijeenkomst van alumnikring Twente verwelkomde wij de Rector Magnificus van de Universiteit Twente: Thom Palstra. Palstra studeerde natuurkunde, promoveerde aan de Universiteit Leiden en is sinds 1996 verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens de bijeenkomst heeft hij als 'Groninger alumnus' verteld over de UT. Verder was er alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen.

Hieronder vindt u het volledige programma van de avond. Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 25,00,- per persoon als tegemoetkoming in de kosten. U kreeg hiervoor drankjes en een diner in De Wilmersberg.

18:00 Inloop

18:30 Welkom en introductie door Sibrand Poppema, voorzitter College van Bestuur Rijksuniversiteit Groningen

18.45 Diner

19:30 Gastlezing Tom Palstra, Rector Magnificus Universiteit Twente:
The University of Twente in the perspective of a Grunninger alumnus: 'Ik doetje mit mien moetje in de miggelregen' (uit de Groningen Alumni Song/ Alumni Laid)

20.00 Afsluiting en borrel

21.30 Einde