Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

Bijeenkomst alumnikring Twente

Wanneer:ma 10-04-2017 17:45 - 21:30
Waar:De Wilmersberg, Rhododendronlaan 7, De Lutte

Tijdens deze tweede alumnibijeenkomst in Twente verwelkomen wij prof.dr. Jeroen Kolkman als gastspreker. Kolkman werkt als maag-darm-leverarts in het Medisch Spectrum Twente. Hij is tevens bijzonder hoogleraar aan het Universitair Medisch Centrum Groningen, gespecialiseerd in ischemische aandoeningen (zuurstoftekort-ziekten) van het maagdarmkanaal. Kolkman zal vertellen hoe een zeldzaam ziektebeeld (mesenteriaal ischemie) op zijn pad kwam en hoe dit uiteindelijk heeft geleid tot meer erkenning van de ziekte en haar behandeling.

Verder is er alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen. U kunt zich aanmelden door te mailen naar uef@rug.nl. Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 20,00 per persoon als tegemoetkoming in de kosten. U krijgt hiervoor twee drankjes en een diner in De Wilmersberg. U kunt deze bijdrage op de avond zelf afrekenen.

Wij proberen een zo groot mogelijk aantal RUG alumni in de regio Twente te bereiken. Zijn er oud-studiegenoten die u graag ontmoet tijdens deze avond? Geef ons dan zijn/haar naam en e-mailadres, dan sturen wij uw introducé(e) ook een uitnodiging.

Programma

17:45 Inloop en welkom

18.30 Diner

19:15 Gastlezing: 'Toeval, steun en volharding: hoe een zeldzaam ziektebeeld op mijn pad kwam'
Door prof.dr. Jeroen Kolkman, maag-darm-leverarts en bijzonder hoogleraar

20.00 Afsluiting en borrel

21.30 Verwacht einde

Meer informatie over alumnikring Twente.