Bijeenkomst Alumnikring Kennemerland

Wanneer:wo 08-11-2017 18:00 - 21:00
Waar:De Nieuwe Kring, Oscar Mendliklaan 3, Aerdenhout

Op woensdagavond 8 november jl. vond alweer de vijfde bijeenkomst van Alumnikring Kennemerland plaats, deze keer in Aerdenhout. De aanwezigen werden getrakteerd op een interessante lezing van Jeroen Smit, schrijver van o.a. De Prooi en RUG Alumnus van het Jaar (2009). Hij vertelde onder meer over zijn kijk op de hedendaagse journalistiek en de toekomst hiervan en over het schrijven van een nieuw boek. Eerder schreef hij al boeken met Ahold en ABN AMRO in de hoofdrol, in zijn volgende boek zal dit Unilever zijn, maar het gaat nog zeker een jaar duren tot het uitkomt. Ook werd er door prof.dr. Menno Gerkema en dr. Sjaak Swart een update gegeven over het gesteunde STINGS project, waarin mede dankzij de steun van alumni de laatste tijd weer mooie stappen zijn gezet. Een aantal projecten zijn succesvol afgerond en nieuwe projecten worden gestart. Daarnaast was er veel gezelligheid en tijd om bij te praten.

Bekijk de foto's van deze bijeenkomst.

Programma:

18.00 Ontvangst en borrel

18.30 Opening
Door Hans Eenhoorn, voorzitter Alumnikring

18.45 Lezing
Door Jeroen Smit, schrijver van o.a. De Prooi en RUG Alumnus van het Jaar (2009)

19.45 Diner

20.30 Update gesteunde project en de RUG

21.00 Afsluiting

Wilt u nadere informatie ontvangen over de bijeenkomst of de alumnikring, neem dan contact op met Elise Kamphuis via uef@rug.nl of 050 363 7595.

printOok beschikbaar in het: English