Bijeenkomst Aduarderkring

Wanneer:ma 21-11-2016 18:00 - 21:00
Waar:Van Swinderenhuys, Groningen (Oude Boteringestraat 19)

Op 21 november 2016 vindt de volgende bijeenkomst plaats van Alumnikring Aduarderkring in het Van Swinderenhuys in Groningen.

Doeko Bosscher is gastspreker deze avond. Bosscher is emeritus hoogleraar eigentijdse geschiedenis aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG) en kenner van de Amerikaanse geschiedenis. Hij gaat Obama's presidentschap evalueren, die bijna eindigt (januari 2017). Ook materiaalwetenschapper Beatriz Noheda is aanwezig en zal vertellen over ontwikkelingen in het onderzoek naar piëzo-elektriciteit. Verder is er alle ruimte om bij te praten met oud studiegenoten, of om nieuwe contacten op te doen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Eventbrite. We vragen niet-leden van de Aduarderkring een bijdrage van € 17,50 als tegemoetkoming in de kosten. Dit is inclusief het programma, diner en drankjes.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Josca Westerhof via uef@rug.nl of 050 363 7595.

18.00 inloop
18.30 welkom door Gerbrand Visser, directeur Alumnirelaties & Fondsenwerving / Ubbo Emmius Fonds van de RUG
18.45 voorstelrondje
19.00 evaluatie Obama's presidentschap door Doeko Bosscher, emeritus hoogleraar eigentijdse geschiedenis aan de RUG