Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenProjectenTeam Challenge

Team Challenge

Vanaf:za 01-09-2018
Tot en met:vr 31-05-2019
Waar:Rijksuniversiteit Groningen
Team Challenge
Team Challenge

Wordt jouw team het meest duurzame team van de RUG? Geef je op voor de team challenge! Elke maand gaan jij en je team een uitdaging aan: doe mee met Earth Hour, kom naar ons Fair Trade event en bedenk duurzame voornemens voor jou en je team.

Voor wie?
Voor iedereen die bij de RUG werkt of studeert!

Wanneer?
De challenge loopt van september 2018 tot en met mei 2019.

Waarom?
Voor de prijs, natuurlijk! Het meest duurzame team wint een trofee, een jaar lang gratis koffie bij het AMD en uiteraard eeuwige roem.

Leuk, ik doe mee! Hoe werkt het?
Verzamel een team om je heen van collega’s of medestudenten en geef je hier op. Wij raden je aan om ongeveer 5-10 mensen in je team te hebben. Jullie krijgen vervolgens toegang tot onze Google Community, waar je meer informatie kan vinden over de challenges. Elke maand maak je ook kans op prijzen. Aan het einde van het jaar wordt bekend wie het meest duurzame team is van de RUG!

Bonuspunten
Je kunt ook bonuspunten verzamelen met Groene Gerrit! Hij wil graag zoveel mogelijk zien van de RUG en leren over duurzaamheid. Zorg ervoor dat je gedurende het jaar zo vaak mogelijk met Groene Gerrit op de foto gaat. Maar kijk uit, andere teams liggen op de loer om Groene Gerrit van jullie te stelen! Elke keer dat je met Groene Gerrit op de foto gaat, en deze op onze Google Community plaatst, krijg je bonuspunten. Lees hier meer over Groene Gerrit.

printView this page in: English