Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitGreen Office Groningen

U4 duurzaamheidsoverleg Uppsala

14 juni 2017

Van 30 mei tot met 1 juni zijn de Green Office, Green University en een onderzoeksmedewerker van de RUG in Uppsala geweest. Samen met de partners van de U4 hebben we het gehad over hoe we onze universiteiten duurzamer kunnen maken en van elkaars (best) practice kunnen leren. Zo hebben we het gehad over hoe we de CO2 footprint van onze universiteiten kunnen verlagen, hoe we duurzaamheid een plek kunnen geven binnen onderzoek en onderwijs en hoe we studenten en medewerkers kunnen stimuleren met duurzaamheid aan de slag te gaan. Als resultaat van deze overleggen is er bijvoorbeeld dit jaar in Göttingen een duurzaamheidskantoor opgezet! We hebben veel van elkaar geleerd en zullen eind 2017/begin 2018 elkaar in Göttingen weer ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie over U4.
Laatst gewijzigd:14 juni 2017 14:59
printOok beschikbaar in het: English