Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitGreen Office Groningen

SustainaBul uitslag

14 juni 2017

Op vrijdag 19 mei, de Nationale Dag van de Duurzaamheid, reisden we met de Green Office, als onderdeel van een delegatie van de RUG, af naar de Vrije Universiteit Amsterdam voor de jaarlijkse uitreiking van de SustainaBul. Dit is een ranglijst van de meest duurzame onderwijsinstellingen van Nederland, en wordt georganiseerd door studentenorganisatie ‘Studenten voor Morgen’. Tijdens deze dag kwamen onderwijsinstellingen samen om te leren van professionals, maar vooral ook van elkaar. Net als voorgaande edities stond deze dag in het teken van een thema. Dit jaar ging dat thema over Groene ICT. Gedurende de dag hebben we lezingen en discussies kunnen volgen over ICT als vaardigheid voor de toekomst en de toegevoegde waarde van ICT voor duurzaamheid. Aan het eind van de dag werd de ranking van de SustainaBul bekend gemaakt, waarbij de RUG als 6e is geëindigd. Al met al leverde deze dag veel nieuwe inzichten en inspiratie op!

Laatst gewijzigd:14 juni 2017 14:59
printOok beschikbaar in het: English