Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Even voorstellen: Nynke, Svea en Robin

17 september 2018

Nynke Osinga

Nynke
Nynke

Hoi allemaal! Mijn naam is Nynke en ik doe momenteel mijn master International Political Economy aan de RUG. Ik loop al een tijdje in Groningen rond, aangezien ik hier ook de bachelor International Relations gedaan heb. De stad is gewoon te moeilijk om te verlaten! Vanaf september richt ik me bij de Green Office op het coördineren en ondersteunen van alle sustainability ambassadors. Zij organiseren namelijk allerlei projecten en evenementen om hun faculteiten en de gehele universiteit duurzamer te maken. Ik kijk er erg naar uit om hiermee aan de slag te gaan!

Svea Cornelius

Svea
Svea

Na het afronden van mijn Psychologie bachelor in Amsterdam verhuisde ik afgelopen jaar naar Groningen om met de master ‘Environmental Psychology’ te gaan beginnen. Door het organiseren van evenementen en activiteiten bij de Green Office probeer ik studenten en medewerkers van de RUG bewuster te maken van het belang van duurzaamheid. Ik kijk ernaar uit om jullie tijdens het volgende Green Office evenement te ontmoeten!

Robin Merjenburgh

Robin
Robin

Hallo iedereen! Ik ben Robin, een van de nieuwe studentassistenten van de Green Office en ik ben dit jaar begonnen aan de master Biomedical Engineering. De Green Office bestaat al een groot deel van mijn studententijd in Groningen, echter ben ik pas sinds vorig jaar te weten gekomen waar de Green Office zich allemaal voor inzet. Dat, samen met het feit dat duurzaamheid meer onder de aandacht gebracht moet worden, geeft mij heel veel motivatie om mensen meer te informeren over duurzaamheid binnen de Rijksuniversiteit Groningen. Ik zal de functie Communicatie op mij nemen binnen het studententeam en hoop hiermee zoveel mogelijk studenten en medewerkers van de universiteit te bereiken met onze informatieve en leuke evenementen!

Laatst gewijzigd:24 september 2018 11:40
printView this page in: English

Meer nieuws