Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitGreen Office Groningen

Pompoenen actie Aletta Jacobshal

14 november 2017

Na het succes van de vorige pukkelpompoenen actie hebben we besloten om de actie uit te breiden door nog meer pukkelpompoenen uit te delen. Dit keer stond onze bakfiets gevuld met pompoenen een week lang bij de Aletta Jacobshal. In totaal hebben we bijna duizend pompoenen gered!

Een hagelbui heeft 125.000 biologische pompoenen getransformeerd in pukkelpompoenen. De pukkels aan de buitenkant doen echter niet af aan de kwaliteit van de binnenkant. Daarom hebben wij ze gered van de vernietiging! We hebben er heel veel gekocht om studenten en medewerkers van de nodige vitamientjes te kunnen voorzien. In de week van 6 t/m 10 november konden studenten en medewerkers van de RUG een lekkere pompoen gratis afhalen bij de Aletta Jacobshal.

Aletta Jacobshal
Laatst gewijzigd:14 november 2017 15:12