Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Pompoenen actie Aletta Jacobshal

14 november 2017

Na het succes van de vorige pukkelpompoenen actie hebben we besloten om de actie uit te breiden door nog meer pukkelpompoenen uit te delen. Dit keer stond onze bakfiets gevuld met pompoenen een week lang bij de Aletta Jacobshal. In totaal hebben we bijna duizend pompoenen gered!

Een hagelbui heeft 125.000 biologische pompoenen getransformeerd in pukkelpompoenen. De pukkels aan de buitenkant doen echter niet af aan de kwaliteit van de binnenkant. Daarom hebben wij ze gered van de vernietiging! We hebben er heel veel gekocht om studenten en medewerkers van de nodige vitamientjes te kunnen voorzien. In de week van 6 t/m 10 november konden studenten en medewerkers van de RUG een lekkere pompoen gratis afhalen bij de Aletta Jacobshal.

Aletta Jacobshal
Aletta Jacobshal
Laatst gewijzigd:14 november 2017 15:12

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...