Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Herfstlunchwandeling Noorderplantsoen

14 november 2017

Op 26 oktober was het weer zover, een lunchwandeling in het Noorderplantsoen! Peter van Natuurmonumenten heeft ons verteld over waarom herfst bladeren verkleuren en wat de kleur van de bladeren zegt over de gezondheid van de boom. Het was weer een geslaagde en interessante wandeling!

Hier nog een interessant filmpje waarin beeldend en simpel in twee-en-een-halve minuut het belang van een gezonde bodem wordt duidelijk gemaakt.


Laatst gewijzigd:14 november 2017 15:05

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...