Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

University Fair - Introductie Internationals

Donderdag 31 augustus vond de University Fair van de RUG in de Oosterpoort plaats. De University Fair is onderdeel van het introductieprogramma voor internationale studenten. Op het evenement was plaats voor tientallen organisaties binnen en buiten de RUG om zichzelf te introduceren aan de nieuwe lichting internationals. Uiteraard was de Green Office hier ook bij!

We hebben met veel enthousiaste en geïnteresseerde studenten gediscussieerd, gelachen en goede gesprekken gehad. Het was vooral erg leuk om te zien hoe duurzaamheid overal ter wereld leeft en hoe het op verschillende plekken op verschillende manieren wordt aangepakt. Voor alle nieuwe lezers van de nieuwsbrief: zet deze energie vooral door op de RUG en hopelijk tot snel!

Green Office
Laatst gewijzigd:11 september 2017 16:45