Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

KEI-week

Je studententijd begint vanaf de KEI-week, en als student moet je tegenwoordig alles weten over duurzaamheid, klimaatverandering en het milieu. Als Green Office springen we daarom graag in onze bakfiets om de nieuwe studenten te vertellen over onze pogingen om de RUG en de wereld een stukje groener te maken.

Op de KEI markt stonden we naast honderden andere verenigingen, organisaties en programma’s om mensen bewust te maken van onze organisatie en ons doel. Daarnaast waren we dit jaar samen met SAMEEN te vinden in de Green Corner van het Open Air Festival, waar we alle nieuwe groene strijders die een dystopisch Groningen aan het bestrijden waren op de foto zetten. Aan het enthousiasme was wel te zien dat er dit jaar een hoop nieuwe groentjes tussen zitten!

Laatst gewijzigd:11 september 2017 16:45
printView this page in: English