Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

Even voorstellen: Joey Koning

10 mei 2017
Joey

Mijn naam is Joey Koning en ik ben sinds april student-assistent bij de Green Office. Als student planologie word ik getraind om met één oog de toekomst in te kijken, waar klimaatverandering en duurzaamheid een grote rol spelen. Jan Terlouw kon het laatst zo mooi verwoorden: wij als jongeren hebben het meeste belang bij een schone en leefbare wereld, wat het juist zo belangrijk maakt studenten bewust te maken over klimaatverandering. Daarom hoop ik bij de Green Office de stap te kunnen maken waarin studenten niet langer vragen wat duurzaamheid betekent, maar zich juist gaan richten op hoe ze dat aan kunnen pakken om onze toekomst te verzekeren. Momenteel houd ik me bezig met een aantal uiteenlopende projecten, variërend van het inventariseren van duurzaam onderzoek aan de RUG tot het in kaart brengen van duurzame bedrijven in de stad en nog veel meer. Ik kijk er naar uit om duurzaamheid in de praktijk aan te pakken en hoop een inspirerende, leerzame en vooral leuke tijd te beleven bij de Green Office.

Laatst gewijzigd:10 mei 2017 10:57
printView this page in: English