Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenWord actief

Externe organisaties

Universiteit en studentengroepen

Aangezien de Green Office onderdeel is van de Rijksuniversiteit Groningen richten wij ons met samenwerking voor op de afdelingen in en gelieerd aan de universiteit. Zo zijn we onder andere in contact met: de afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid, Facilitair Bedrijf, Wetenschapswinkels, CIT, UCG, Food & Drinks, Honours College, Energy Academy Europe, Sustainable Society, DuCie (Faculteit Godgeleerdheid en Religiewetenschapoen), Balans, University Campus Fryslan, etc.

Lokaal

Een van de doelen van de Green Office is om op de hoogte te zijn van de maatschappelijke en sociale ontwikkelingen binnen Stad en Ommeland wat betreft duurzaamheid. Daarom willen we graag zoveel mogelijk in contact zijn met andere organisaties in Groningen en omstreken om ideeën en kennis uit te wisselen en waar mogelijk samen te werken. We hebben geregeld contact met onder andere: Gemeente Groningen, Youth Food Movement, usva, ENACTUS, SAMEEN, GSP, Frankville, Hanzehogeschool, NoordenDuurzaam, en Van Swinderenhuys.

Nationaal en internationaal

Green Office Groningen is niet de enige Green Office. Op meerdere universiteiten in Europe zijn Green Offices actief: hier kun je vinden waar er allemaal Green Offices zijn. Ook hebben we geregeld meetings met de andere Green Offices. De volgende keer dat we allemaal bij elkaar komen is op de European Green Office Summit in Amsterdam, 17-20 november 2016.

Verder zijn we lid van de overkoepelende studentenorganisatie Studenten voor Morgen.

Toekomst

Wil je ook met ons samenwerken om de RUG nog duurzamer te maken? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon (050 363 4884).

Laatst gewijzigd:16 juli 2018 15:10
printView this page in: English