Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?De stad Groningen

Winkelen

Winkelen

Groningen heeft een breed assortiment aan winkels, waaronder talloze designwinkels met de nieuwste trends, mode en hippe accessoires. Slenter door de straten en snuif de geur van aromatische kruiden op of bekijk de etalages met de nieuwste designs en originele cadeaus. De Grote Markt en de Vismarkt liggen midden in het centrum en hier wordt bijna elke dag een markt gehouden waar je verse producten, maar ook kleding en antiek kunt kopen.

Folkingestraat

De Folkingestraat vormde ooit het hart van de Joodse wijk van Groningen en is tegenwoordig een van de meest diverse winkelstraten in de stad. Leuke sieradenwinkeltjes en galerieën worden afgewisseld met antiek en exotische levensmiddelen.

Vismarkt

De smaken en kleuren van de Groningse markten

Kleurrijk: dat zijn de Groningse markten. De markten vertegenwoordigen de Nederlandse cultuur in al haar geuren, kleuren en smaken, met kraampjes met fruit, groente, vis, kaas, kruiden, specerijen, bloemen, noten en wat je verder ook maar kunt bedenken. Proef de sfeer en luister hoe de marktlieden hun koopwaar aanprijzen – wie weet wordt de markt wel je favoriete plek om te winkelen en te slenteren.

Laatst gewijzigd:19 juli 2018 14:47
printView this page in: English