Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuws

Verfijn uw zoekopdracht

Herstel standaardwaarden
check form
  • Nieuws per interessegebied

  • Nieuws per onderwerp

  • Nieuws van

  • Nieuws per doelgroep

Nieuws doorzoeken

Zoeken naar nieuwsberichten van dit kalenderjaar. Oudere berichten kunt u vinden in het archief.

Search form

Resultaten 1 - 10 / 968*

Video: Harry Garretsen te gast bij Tweede Kamercommissie Financiën over voorgenomen afschaffing dividendbelasting
Datum:15 december 2017

Prof.dr. Harry Garretsen was donderdag 14 december te gast bij de hoorzitting van de Tweede Kamercommissie Financiën over het voornemen van de regering om de dividendbelasting af te schaffen. Garretsen, hoogleraar Economie aan de RUG, was door de commissie gevraagd als deskundige zijn mening te geven naar aanleiding van zijn opiniestuk Afschaffen dividendbelasting: leuk voor Shell, niet goed voor ons land.

Nieuw artikel in Stem-, Spraak- en Taalpathologie
Datum:15 december 2017

Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft een nieuw artikel gepubliceerd op
http://sstp.nl/.

Cursussen bij het Talencentrum, januari-juni 2018
Datum:15 december 2017

Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de cursusperiode januari-juni 2018 weer veel cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele Communicatie. De inschrijving is geopend! www.rug.nl/talencentrum

RUG op elfde plaats in wereldwijde lijst ‘groene universiteiten’
Datum:15 december 2017

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is vier plaatsen gestegen in de nieuwste Green Metric, en staat nu op plaats 11.

UK feels the brunt, but Brexit will hammer the Germans and Dutch too
Datum:14 december 2017

How much economic damage every region in Europe is set to face due to Brexit is revealed in a new study by University of Groningen’s Professor Bart Los and Dr Wen Chen, along with colleagues from other institutions. The United Kingdom is estimated to feel the brunt of the fallout. But its closest trading partners face steep risks too, such as Ireland, Germany, the Netherlands, Belgium and France, according to the study.

Ten Years of Energy Law in Groningen
Datum:14 december 2017

On 8 December 2017, the Groningen Centre of Energy Law (GCEL) organised a conference in The Hague to celebrate its 10-year anniversary.

Van schaarste en conflict naar welvaart en overvloed – Bob Fennis helpt consumenten gezondere keuzes te maken in snel veranderend Litouwen
Datum:13 december 2017

Hoe werkt het verleden door in keuzes die je nu als consument maakt? En op welke manier zijn consumenten onbewust aan te zetten tot gezondere keuzes? Hoogleraar Consumentengedrag Bob Fennis onderzoekt die twee vragen de komende jaren in een boeiende omgeving: Litouwen, dat veranderde van een land met schaarste, conflicten en spanningen naar een maatschappij met overvloed en veel keuzevrijheid.

Gevraagd: nieuwe beelden voor kunstwerk SHA_RE!
Datum:13 december 2017

Ruim 3 jaar geleden heeft u foto's en/of video's aangeleverd voor het lichtkunstwerk SHA_RE in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad. Nog dagelijks stromen die beelden door het inmiddels totaal vernieuwde trappenhuis. Tijdens de renovatie heeft het kunstwerk lang uitgestaan om beschermd te worden tegen stof en trillingen. Maar sinds de heropening ziet het er nog mooier uit.

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.