Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuws

Verfijn uw zoekopdracht

Herstel standaardwaarden
check form
  • Nieuws per interessegebied

  • Nieuws per onderwerp

  • Nieuws van

  • Nieuws per doelgroep

Nieuws doorzoeken

Zoeken naar nieuwsberichten van dit kalenderjaar. Oudere berichten kunt u vinden in het archief.

Search form

Resultaten 1 - 10 / 1048*

Housing situation in Groningen – rooms available via www.athomeingroningen.com
Datum:12 juli 2018

With less than two months to go until the start of the academic year, it’s very important to find a suitable place to live. We urge you to start sooner rather than later to ensure you find something that fits your budget and preferences. Starting Thursday 12 July 2018, a batch of available rooms for international students* will be published via a roomfinder service on www.athomeingroningen.com .

De RUG-bibliotheken in de zomer van 2018
Datum:12 juli 2018

De verschillende locaties van de UB blijven natuurlijk open in de zomerperiode, maar wel op aangepaste tijden.

Evenementenorganisatoren zien weinig bedreigingen op digitaal gebied
Datum:12 juli 2018

De gemeente moet geen voorschriften stellen aan de evenementenvergunning met betrekking tot digitale veiligheid. Dit is een van de conclusies van een onderzoek naar de digitale veiligheid van evenementen, verricht in opdracht van de gemeente Leeuwarden door vier studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

HTSM Honours Master kan door tot en met 2022
Datum:12 juli 2018

HTSM Honours Master kan door tot en met 2022

‘Goedbedoelde overheidscampagnes splijten onze samenleving’
Datum:10 juli 2018

Goedbedoelde boodschappen om mensen over te halen gezond te leven splijten onze samenleving. Er ontstaat een groep winnaars die het ‘goed’ doen en verliezers die niet aan de norm voldoen. Dat zegt sociaal psycholoog Susanne Täuber, die vreest dat we ongewild in een heel nare samenleving terecht komen.

Nieuwe editie van de postacademische opleiding Energierecht op Locatie gaat in september 2018 van start
Datum:10 juli 2018

De cursus, die uit zes modules bestaat, begint in september 2018 en loopt tot en met juni 2019. Cursisten kunnen losse modules volgen of hun kennis nog extra verdiepen door te kiezen voor de opleiding als leergang.

Hans Engels: 'Ambtelijke organisaties van kleinere gemeenten zijn kwetsbaar'
Datum:09 juli 2018

De fracties in de Eerste Kamer stonden maandagavond tijdens het debat over de gemeentelijke herindelingen uitgebreid stil bij de herindeling van Groningen, Haren en Ten Boer. Hans Engels woont en werkt in Groningen en is D66-fractievoorzitter in de Senaat en woordvoerder op het gebied van herindelingen. Tevens is hij hoogleraar Decentraal Bestuur is aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn partij staat pal achter het besluit van minister Ollongren, zo zegt hij op RTV Noord.

Eddo Hartmann en de liefde voor de natuur
Datum:09 juli 2018

Fotograaf Eddo Hartmann volgt deze zomer de onderzoeksgroepen van Han Olff, Theunis Piersma en Henk Folmer, die allemaal vanuit hun eigen wetenschappelijke discipline de vaak dubbelzinnige relatie tussen mens en natuur onderzoeken.

* Het aantal zoekresultaten kan afwijken van het aantal resultaten dat u ziet, omdat sommige documenten afgeschermd zijn.