Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijsDocent van het Jaar-verkiezing

Verkiezing Docent van het Jaar op 30 januari 2019

Elf docenten van de Rijksuniversiteit Groningen strijden op woensdag 30 januari 2019 in Zaal 0015 van de Kapteynborg (Landleven 12, Zernikecomplex) om de titel Docent van het Jaar 2018. De bijeenkomst start om 13.30 uur met een keynote lezing, vanaf 14.30 uur geven de genomineerde docenten in een kandidatencarrousel elk een kort college van ongeveer 10 minuten. Na deze spannende strijd maakt de jury de RUG Docent van het Jaar 2018 bekend.

De winnaar ontvangt € 5.000, beschikbaar gesteld door het COWOG-fonds, een kunstwerk en een uitnodiging voor het ontwikkelen en verzorgen van een onderwijsmodule voor het Honours College. De twee runners-up  ontvangen elk € 2.500.

De RUG Docent van het Jaar verkiezing wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

UEF/COWOG

Het geldbedrag voor de Docent van het Jaar en voor de twee runners-up wordt beschikbaar gesteld door het COWOG-fonds. Dit bedrag moet worden aangewend als investering in het eigen onderwijs (vervolgopleiding, conferentie, studiereis, student-assistent, e.d.). Daarnaast ontvangt de winnaar een sculptuur gemaakt door Joek van Draanen.

Verkiezing Docent van het Jaar 2017
Laatst gewijzigd:05 december 2018 13:35