Over onsWaar vindt u onsHuisstijlHuisstijltoepassingenBriefpapier, envelop, visitekaartje ...

Visitekaartje

Het visitekaartje bestaat (in principe) uit een Nederlandstalige zijde (wit) en een Engelstalige zijde (rood).

Voorbeeld visitekaartje

Maar, er zijn een aantal varianten mogelijk:

Privé-adres vermelden?

• Variant 1 – bezoekadres vervangen voor privé-adres onder vermelding van privé (NL) of home (ENG).

• Variant 2 – Indien ééntalige bedrukking visitekaartje. Mogelijkheid privé-adres op achterzijde (zie instructies visitekaart, voorbeeld 2, 3 en 5).

Werkzaam in meerdere functies?

Om ruimte te creëren worden de diverse telefoon-/faxnummers achter elkaar geplaatst. Daardoor kunnen meerdere functies worden geplaatst onder de naam en is het eveneens mogelijk om twee url’s toe te voegen (zie instructies visitekaart, voorbeeld 4).

Extra toevoeging ‘founded in 1614’

Op de Engelstalige variant bestaat de mogelijkheid ‘founded in 1614’ toe te voegen (zie instructies visitekaart, voorbeeld 1).

Visitekaartjes voor studenten van de RUG

Het is ook mogelijk voor studenten van de RUG om een visitekaartje te laten maken. Bijvoorbeeld voor studenten die stage lopen in het buitenland. Er staat altijd duidelijk op het kaartje vermeld dat het om een visitekaartje van een student gaat (zie instructies visitekaart, voorbeeld 6). Studenten kunnen deze visitekaartjes uitsluitend bestellen via het secretariaat van de eigen faculteit.

Weergave (functie)titels in het Engels

Er is een overzicht gemaakt van (functie)titels die zijn toegestaan. Afhankelijk van iemands contacten kunnen naar wens de Brits-Engelse of Amerikaanse termen uit de lijst worden gebruikt.

Bestellen?

Medewerkers bestellen de visitekaartjes via U-order. Studenten regelen visitekaartjes via de eigen faculteit.

Laatst gewijzigd:02 augustus 2018 13:03
printOok beschikbaar in het: English