About usPartnershipsPartners in the region

Partners in the region

The RUG participates in close cooperation with other institutions for higher education in the region, with secondary education in the north of the Netherlands, with the local authorities and with industry:

EPI-kenniscentrum

EPI-kenniscentrum is een kennis- en praktijkcentrum op het gebied van aardbevingsbestendig bouwen. De missie van EPI-kenniscentrum is de inwoners van de provincie Groningen helpen in het herstellen van hun beschadigde woningen en ervoor zorgen dat zij bevingsveilig kunnen wonen.

Groningen Convention Bureau

The Groningen Convention Bureau will show you the way for your next convention, conference, exhibition or business meeting ‘up north’ in the Netherlands.

Noorderlink
Noorderlink is a partnership between the largest employers in Groningen and Drenthe. The University of Groningen has played an important role in the development of Noorderlink.
printView this page in: Nederlands