Skip to ContentSkip to Navigation
About us Practical matters Branding & Visual Identity Logo database Logos of the faculties

Logobestanden faculteiten

Logo's van de faculteiten van de Rijksuniversiteit Groningen zijn beschikbaar via deze portal. Afhankelijk van de toepassing is er een keuze uit verschillende bestandsformaten.

Welke kleur?

De huisstijlkleur van de Rijksuniversiteit Groningen is rood (zie het kleurenpalet voor een exacte beschrijving van de kleur rood ). Het logo wordt bij voorkeur in die kleur toegepast. In sommige gevallen is dat niet mogelijk en kan ook gebruik gemaakt worden van een zwarte variant (bijvoorbeeld in zwart-wit drukwerk zoals advertenties en printen op zwart-wit laserprinters). De witte variant is bedoeld voor diapositief-toepassing op een donkere achtergrond.

Welk kleurensysteem?

  • CMYK wordt gebruikt in full color drukwerk.
  • RGB wordt gebruikt voor beeldschermtoepassingen (website, powerpoint, MS Office)

Welke bestandssoort?

Afhankelijk van de toepassing dient er met verschillende bestandsformaten gewerkt te worden. Het logo is in een breed aantal bestandstypen beschikbaar:

  • EPS: vectorbestanden bestemd voor drukwerk en bijvoorbeeld, belettering. De meeste medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen beschikken niet over software om deze bestanden te openen.
  • JPG: bitmapbestanden in een hoge resolutie, deze kunt u gebruiken voor beeldschermtoepassingen en plaatsen in MS Office programma's.

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik van het logo, of heeft u een ander bestandstype of een bestand in een ander kleurensysteem nodig, neem dan contact op met de huisstijlcoördinator.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 00:48
printView this page in: English