12 Marie Sklodowska Curie Doctoral Networks voor de Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen heeft zeer goede resultaten behaald in de laatste ronde van Marie Sklodowska Curie Doctoral Networks. 12 projecten zijn gefinancierd en 13 hoofdonderzoekers zijn betrokken als coördinator (4), begunstigde (7) en geassocieerde (2). Bovendien zijn 3 andere projecten op de reservelijst geplaatst.
MSCA Doctoral Networks voeren doctoraatsprogramma's uit door partnerschappen van universiteiten, onderzoeksinstellingen en -infrastructuren, bedrijven (inclusief mkb's) en andere sociaaleconomische actoren uit verschillende landen in Europa en daarbuiten. Deze doctoraatsprogramma's moeten beantwoorden aan welbepaalde behoeften op verschillende onderzoeks- en innovatiegebieden, de onderzoekers in contact brengen met de academische en niet-academische sectoren en onderzoeksopleidingen bieden, evenals overdraagbare vaardigheden en competenties die relevant zijn voor innovatie en inzetbaarheid op lange termijn.
De volgende oproep voor MSCA Doctoral Networks wordt in mei 2025 gepubliceerd.
In juni wordt een interne training georganiseerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met uw Faculty Funding Officer (login nodig) en met Gema Ocana.
Laatst gewijzigd: | 29 april 2025 13:02 |
Meer nieuws
-
03 juli 2025
Nieuwe podcastreeks ‘De strijd tegen de maffia’ onthult de stille oorlog achter de rechtsstaat
Hoe infiltreert georganiseerde misdaad onze instituties? Wat is de prijs van rechtspreken onder dreiging? En wat kunnen we leren van Italië, het land met decennialange ervaring in de strijd tegen de maffia? In de achtdelige podcastserie De strijd...
-
03 juli 2025
Erik Heeres ontvangt RUG Impact Innovator Excellence Award
Tijdens de RUG Ventures Innovation Day heeft Prof. dr. ir. Erik Heeres van de Faculty of Science and Engineering (RUG) de Impact Innovator Excellence Award ontvangen.
-
02 juli 2025
Investering van € 30 miljoen voor RUG spin-off Portal Biotech
Portal Biotech, een pionier op het gebied van eiwitidentificatie en -sequencing met behulp van nanoporiën, heeft een bedrag van € 30 miljoen aan serie A-financiering opgehaald. De financiering zal worden gebruikt voor de commerciële uitrol en...