About us Latest news News

26 april 2023
decoratieve afbeelding
Cisca Wijmenga

Cisca Wijmenga treedt per 1 september 2023 toe tot de Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool. Zij stopt dan als rector magnificus bij de RUG. 'Met haar jarenlange ervaring in het hoger onderwijsveld, haar sterke wortels in de Noord-Nederlandse samenleving en haar kracht als verbinder en bruggenbouwer, kan zij bij uitstek het profiel op het gebied van Onderwijs en Onderzoek vertegenwoordigen,' aldus de Hanzehogeschool. Cisca Wijmenga is tevens alumnus van de Analistenschool, een voorloper van de Hanzehogeschool Groningen.

Andere nieuwe leden zijn Boyana Petkova en Cora-Yfke Sikkema, waarmee er drie vrouwelijke, noordelijke leden toetreden tot de Raad van Toezicht. Dina Boonstra, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘Wij zijn zeer verheugd deze drie leden te verwelkomen. Met deze versterkingen zijn wij weer op volle kracht om bij te dragen aan de belangrijke rol van de Hanzehogeschool in de regio.’

Laatst gewijzigd:26 april 2023 12:07