About us Latest news News

RUG ontvangt gasten van gerenommeerde buitenlandse universiteiten

24 september 2015

De Rijksuniversiteit Groningen ontving op 20 en 21 september afgevaardigden van zestien universiteiten en onderzoeksinstituten. CvB-voorzitter Sibrand Poppema begroette gasten van onder meer de University of Maryland (VS), Nanyang Technological University (Singapore), Sun Yat-sen University (China), Eduardo Mondlane University (Mozambique) en de English and Foreign Language University (Hyderabad, India).

De ontvangst maakt deel uit van het ‘Meet the University of Groningen’-programma en is speciaal bedoeld om nieuwe en potentiële partneruniversiteiten hartelijk welkom te heten. Tijdens het tweedaagse bezoek worden onder meer de samenwerkingsmogelijkheden verkend op het gebied van onderzoek en onderwijs.

Afgevaardigden van zestien universiteiten en onderzoeksinstituten.
Laatst gewijzigd:27 september 2021 14:33