Skip to ContentSkip to Navigation
About us Practical matters How to find us dr. K.J. (Karl) Heidecker

dr. K.J. (Karl) Heidecker

Universitair docent
Profielfoto van dr. K.J. (Karl) Heidecker
E-mail:
k.j.heidecker rug.nl

Vanaf 2004 Medewerker aan het St. Gallen-Projekt van het Institut für Erforschung des Mittelalters der Oesterreichischen Akademie der Wissenschaften, met als doel het uitgeven en wetenschappelijk verwerken van de vroege oorkonden uit het archief St. Gallen (http://www.oeaw.ac.at/gema/wittg_pro/wittg_pro_mehr.htm en http://www.sg.ch/home/kultur/stiftsarchiv/publikationen.html ), edities van de originelen in de Chartae Latinae Antiquiores, onder auspiciën van het Comité International de Diplomatique en een samenwerkingsverband van nationale Akademien van wetenschappen en van het geheel in het Chartularium Sangallense.

Vanaf 2006 medewerker aan het project Chartae Burgundiae Medii Aevi van het Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) UMR 5594(Dijon) / Centre d’Études Mediévales(Auxerre) dat zich tot doel stelt alle oorkonden uit Bourgondië voor het jaar 1300 in een digitale editie on-line beschikbaar te maken ( www.archeologie-cultures-societes.cnrs.fr/recherche/CBMA.htm ).

2012-2015 lid van de International advisory board van het AHRC onderzoeksproject The Making of Charlemagne's Europe. 768-814 aan King's College London.

Laatst gewijzigd:25 juni 2022 12:31