Skip to ContentSkip to Navigation
About usHow to find usdr. C.B. (Carolien) Lunenborg

dr. C.B. Lunenborg

Docent, Coordinator Universitair Ambulatorium Groningen

Carolien Lunenborg heeft van 2002 tot en met 2006 aan de RUG orthopedagogiek gestudeerd. Voor haar Master heeft zij onderzoek verricht naar de implementatie en evaluatie van de experimentele BSID-II-NL Low Motor, een cognitieve en communicatieve ontwikkelingstest voor jonge kinderen met motorische beperkingen.

Van 2006 tot en met 2009 is Carolien Lunenborg werkzaam geweest als promovendus bij de afdeling orthopedagogiek. De titel van haar promotieproject was Additional Support for Individuals with Intellectual Disabilities and Challenging Behaviour
 
 
Van 2010 tot 2014 is Carolien Lunenborg docent bij de afdeling orthopedagogiek. Haar werkzaamheden zijn het verzorgen van onderwijs met betrekking tot het onderdeel casuïstiek aan masterstudenten en het begeleiden en superviseren bij het uitwerken van de casus.

Sinds 2014 is zij werkzaam als algemeen coordinator van het Universitair Ambulatorium Groningen (UAG), een facultaire faciliteit ten behoeve van het experimenteel of klinisch (toegepast) wetenschappelijk onderzoek en het (klinisch) onderwijs van Pedagogische Wetenschappen.

Laatst gewijzigd:04 mei 2015 12:51