Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u onsdr. B. (Bram) de Jonge

dr. B. de Jonge

Universitair docent
dr. B. de Jonge
Contact:
050 36 33723 (Persoonlijk)
050 36 37020 (Secretariaat)
E-mail:

Onderzoeksprojecten

Ik ben betrokken bij het NWO project Sustainable service logistics for offshore wind farms als één van de begeleiders van promovendus Michiel uit het Broek.

E-learning

Met behulp van ICT worden er voor verschillende vakken geïndividualiseerde opdrachten ontwikkeld. Dit project heeft financiering ontvangen van de RUG.

Traveling Salesman Game

Het bepalen van een zo kort mogelijke route om een gegeven verzameling steden te bezoeken staat bekend als het handelsreizigersprobleem. Ondanks dat dit probleem eenvoudig te begrijpen is, is het extreem moeilijk om de optimale route te bepalen. Tijdens dit spel spelen de deelnemers tegen elkaar en moeten zij in verschillende rondes steeds proberen een zo kort mogelijke route langs een aantal steden te bepalen.

Dit spel is gespeeld tijdens:

Maintenance Library

De Maintenance Library is een online systeem dat honderden wetenschappelijke artikelen op het gebied van onderhoudsplanning en -optimalisatie bevat. Het doel is het vergemakkelijken van het doen van onderzoek in deze gebieden. Artikelen zijn gecategoriseerd, opmerkingen kunnen worden toegevoegd, groepen met artikelen kunnen worden gemaakt, en meer. Klik hier voor de Maintenance Library, een wachtwoord is nodig om toegang te krijgen.

Deze rondleiding geeft een indruk van de functionaliteit van de Maintenance Library.

Zomercursus Wiskunde

De Zomercursus Wiskunde is een jaarlijke intensieve wiskundecursus van een week. De cursus is een combinatie van hoorcolleges en werkcolleges in kleine groepen. Het bereidt studenten voor op het Toelatingstentamen Wiskunde en de reguliere wiskundevakken tijdens het academische jaar.

Laatst gewijzigd:19 augustus 2017 12:18

Contactgegevens

Nettelbosje 2
9747 AE Groningen
Nederland

Duisenberg Gebouw

Kamer:
5411-658
Telefoon:
050 36 33723 (Persoonlijk)
050 36 37020 (Secretariaat)