Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Science Shops Bèta Wetenschapswinkel

Bèta

De Bèta Wetenschapswinkel is een van de zes wetenschapswinkels van de Rijksuniversiteit Groningen. Het is een samenvoeging van de vroegere Chemie-, Biologie-, Natuurkunde- en Geneesmiddelenwinkels, en doet dus ook onderzoek op verschillende terreinen van de bètawetenschappen. Het idee van de Bèta Wetenschapswinkel is dat klanten, voornamelijk maatschappelijke organisaties, vragen kunnen stellen die door studenten beantwoord kunnen worden in de vorm van een bachelor- of masterscriptie, of een artikel. Als u een onderzoeksvraag hebt of meer wil weten over de Bèta Wetenschapswinkel, kunt u een e-mail sturen.

.
.

Studenten

Ben je student en wil je bij ons een project doen, dan ben je welkom. Vaak kan dit als scriptie, afstudeeronderzoek of voor keuzepunten. Er zijn vaak meer projecten dan op de overzichtslijst staan, dus neem gewoon eens contact (science-shop-fse rug.nl) op. Je kunt onderzoek doen op het gebied van chemie, natuur & milieu, arbeidsomstandigheden en geneesmiddelen. In de regel wordt er gewerkt voor maatschappelijke organisaties, zoals stichtingen, verenigingen, maar ook voor buurtgroepen.

Projecten

De Bèta Wetenschapswinkel is betrokken bij veel verschillende projecten. In dit overzicht (Excel) vindt u een aantal projecten.

Laatst gewijzigd:05 april 2019 12:09
printView this page in: English