Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenGeef uw bedrijf een impulsStages

Uw vacatures, stages en recruitment

Bij een succesvolle stage is er sprake van een win-win situatie: voor de student en voor uw organisatie. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Stage door een student: Het betreft vaak een afstudeerproject voor een in de studie reeds vergevorderde student.
  • Stage door een afgestudeerde: Door zinvolle opdrachten voor uw organisatie uit te voeren doet de afgestudeerde praktijkervaring op.

Door een student

Alle faculteiten beschikken over studenten die opzoek zijn naar stages of afstudeeropdrachten. Via de stagecoördinatoren kunnen vacatures voor stagiairs of afstudeerders worden geplaatst.

  • Bij een afstudeeropdracht/stage voeren studenten één of meer onderzoeksopdrachten uit bij een instelling of bedrijf, waarbij ze naast het praktijkgedeelte, de theorie van hun vakgebied op het probleem  toepassen. Hierbij werkt de student zelfstandig en ontplooit initiatieven.
  • Bij sommige studierichtingen is een stage een verplicht onderdeel, voor studenten van andere richtingen is een stage vaak een welkome aanvulling op het curriculum. Zij leren op die manier het vakgebied op een andere manier kennen en krijgen tevens een beeld van hoe het er op de arbeidsmarkt aan toe gaat.

Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht bij de facultaire stagecoördinatoren.

Door een afgestudeerde

Wanneer u een afgestudeerd of gepromoveerd iemand in dienst neemt, dan neemt deze persoon de laatste stand der wetenschap mee, de nieuwste onderzoeksmethoden en de laatste inzichten in het vakgebied. Kijkt u uit naar de juiste werknemer? Het Talent Career Center, expertisecentrum voor hoger opgeleiden, werkt voor u. Met een slagvaardig en flexibel team helpen zij u om de juiste medewerker te vinden.

Laatst gewijzigd:08 januari 2016 16:45
printView this page in: English