Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijven Centrum voor Informatie Technologie Nieuws

Call for Proposals Data Science 2019: deadline 15 september!

04 september 2019
Call Data Science 2019
Call Data Science 2019

Het data science-team van het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) nodigt onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen uit om voorstellen in te dienen voor data science-projecten.

De data scientists zetten innovatieve technieken in om met behulp van een combinatie van vaardigheden op het gebied van machine learning, kunstmatige intelligentie, informatica, statistiek en verschillende andere onderzoeksdomeinen kennis uit data te halen.

Tijdpad

De pre-proposals dienen uiterlijk 15 september a.s. ingeleverd te zijn. De inzending van de definitieve proposals en de selectie ervan vindt plaats in het najaar van 2019.

Onderzoeksondersteuning

Als uw projectvoorstel wordt toegekend, krijgt u als onderzoeker ondersteuning op het gebied van data science voor een maximum van 450 uur door de data scientists van het CIT. Het project mag maximaal twee jaar duren. Er is een klein budget (max. €3000) beschikbaar gesteld voor onder andere databases, licenties en hardware.

IT-meerjarenplan RUG

Dit is de derde call in een serie van vier calls for data science proposals die wordt gefinancierd vanuit het ICT-Meerjarenplan 2016-2020. De volgende call is in 2020.

Laatst gewijzigd:07 september 2019 11:54
View this page in: English

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...