Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenCentrum voor Informatie TechnologieNieuws

Call for Proposals Data Science 2018 open

30 mei 2018
Call for proposals 2018
Call for proposals 2018

Het data science-team van het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) nodigt onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen uit om voorstellen in te dienen voor data science-projecten. De data scientists maken gebruik van innovatieve technieken voor het ontdekken van verborgen patronen in data.
De pre-proposals dienen uiterlijk 30 juni a.s. ingeleverd te zijn. De inzending van de definitieve proposals en de selectie ervan vindt plaats in het najaar van 2018.

Onderzoeksondersteuning

Als uw projectvoorstel wordt toegekend, krijgt u als onderzoeker ondersteuning op het gebied van data science voor een maximum van 450 uur door de data scientists van het CIT. Het project mag maximaal twee jaar duren. Er is een klein budget (max. €3000) beschikbaar gesteld voor onder andere databases, licenties en hardware.

ICT-Meerjarenplan Rijksuniversiteit Groningen

Dit is de tweede call in een serie van vier calls for data science proposals die wordt gefinancierd vanuit het universitaire ICT-Meerjarenplan 2016-2020. De volgende calls zijn in 2019 en 2020. De kennis en resultaten die uit de projecten voortkomen, zijn beschikbaar voor andere onderzoekers en worden bijgehouden in een centrale hub bij het CIT.

Meer informatie en aanvraagformulier Call for pre-proposals data science 2018

Laatst gewijzigd:30 mei 2018 13:27
printView this page in: English

Meer nieuws