Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Meet up bij 3D HUB

28 mei 2015

Op 22 mei organiseerde Science LinX een kleine bijeenkomst rond de 3D HUB in de Bernoulliborg. Daar heeft enkele weken een werkende 3D printer gestaan, samen met enkele voorbeelden van 3D print toepassingen in in het onderzoek. Tijdens de 'meet up' vertelden enkele RUG-onderzoekers wat zij met hun 3D printer deden. De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel en veel gesprekken.

De 3D printer verhuist nu naar de Kerk der Wetenschappen, voor de Nacht van Kunst en Wetenschap. Vervolgens komt de 3D printer in het Groningse FabLab te staan, om in het najaar weer terug te keren naar de Bernoulliborg als onderdeel van de tijdelijke expositie Future Proof.

Laatst gewijzigd:10 juni 2015 11:19