Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXBètasteunpunt

Wat is het Bètasteunpunt?

Het Bètasteunpunt van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je met je profielwerkstuk of praktische opdracht. Dat doen we op een aantal manieren:

Onderwerpen voor je PWS

Op onze website vind je een aantal geschikte onderwerpen voor je profielwerkstuk. Hieronder tref je een overzicht per schoolvak aan:

Biologie
Informatica & KI
Natuurkunde
Scheikunde
Sterrenkunde
Wiskunde
Technische Bedrijfskunde

Je kunt deze onderwerpen gebruiken voor je profielwerkstuk en kunt ons desgewenst vragen stellen over deze onderwerpen. Bij veel van de onderwerpen kun je ook een onderzoek uitvoeren op de universiteit. Je kunt daarvoor ons vragenformulier invullen.

Alles over het schrijven van je PWS

Je kunt bij ons ook terecht met allerlei vragen over het schrijven van een profielwerkstuk. Hoe pak je je onderzoek aan? Hoe stel je een werkplan op? Hoe zoek je literatuur en welke literatuur is betrouwbaar? De onderstaande links geven je alvast wat hulp bij het maken van een PWS.

Onderwerp kiezen
Onderwerp afbakenen
Werkplan

Literatuur zoeken
Wat is goede literatuur?
Bronvermelding
Schrijftips

Andere vragen?

Bovendien kun je bij ons terecht als je vragen hebt over je PWS, als je in contact wil komen met een onderzoeker of als je graag een onderzoek op de universiteit zou willen uitvoeren. Een student kan je begeleiden en je kunt gebruik maken van de onderzoeksfaciliteiten die de universiteit biedt. Je kunt ons het beste een vraag sturen via dit formulier.

Het Bètasteunpunt daagt leerlingen uit om onderzoek te doen naar CO2. Er zitten veel aspecten aan CO2 en we hebben twee voor je geselecteerd: lucht en planten.

Laatst gewijzigd:22 augustus 2017 09:07
printView this page in: English