Skip to ContentSkip to Navigation
Part of University of Groningen
Science LinX Calendar

Festival Hongerige Wolf

Vanaf:vr 12-07-2024
Tot en met:zo 14-07-2024
Waar:Hongerige Wolf, Noord-oost Groningen
decoratieve afbeelding

De Jouw Energie van Morgen truck, oftewel de wetenschap en techniek truck van de Faculteit Science and Engineering van de RUG, Gasunie en GasTerra, is weer onderweg. De wetenschapstruck staat van 12 t/m 14 juli het gehele weekend op het festival Hongerige Wolf. Lees hier meer over het programma van de truck.

Festival Hongerige Wolf is eenvoudig ongerept en grondvestelijk vernieuwend. Verwacht geen line up met alleen maar grote namen, maar zwerf met ons mee door het onbekende landschap en ontdek de ruwe schoonheid van nieuwe muziek en de vindingrijkheid van de voorstellingen. Bandjes, theater, beeldende kunst en literatuur, strobalen én lekker eten, je vindt het allemaal op Festival Hongerige Wolf.

Zwerf door en voorbij  het festivaldorp en beleef de weidse natuur, de gastvrijheid van de dorpsbewoners en de optredens. Elke avond, als de bands op het Schapenveld ten einde lopen, gaat het feest door op de Betonplaat, waar je tot in de kleine uurtjes kunt dansen of rond het kampvuur kunt zitten.

Vind hier het programma van het Festival Hongerige Wolf.

decoratieve afbeelding