Research Study Centre for Children, Migration and Law

Oproep gastouders vakantiekinderen

24 januari 2020
.

Voor een onderzoek uitgevoerd van de Rijksuniversiteit Groningen zijn we op zoek naar gastouders uit Groningen, Friesland of Drenthe die in de afgelopen drie jaar gastouder zijn geweest voor gastvakantie van een buitenlands kind. Het doel van het onderzoek is om de ervaring van gastouders met deze vakantiekinderen te onderzoeken.

We zoeken gastouders die mee willen doen aan een interview van maximaal een uur.

Meer informatie over het onderzoek kunt u in de informatiebrief vinden. Heeft u nog vragen of wilt u meedoen aan het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar g.de.vries.22 student.rug.nl

Laatst gewijzigd:16 april 2024 10:00