Research Integrated Research on Energy, Environment and Society | IREES Research Local Energy Communities: Responsible Innovation Towards Sustainable Energy (CO-RISE)

Blauwestad krijgt 'slimme bank' om telefoon of e-bike op te laden

13 juni 2017

Je elektrische fiets, tablet of telefoon opladen aan een bankje in de buitenlucht. Dat kan vanaf deze week in Blauwestad.

Blauwestad krijgt 'slimme bank' om telefoon of e-bike op te laden. Daar ligt een fietspad dat deels van zonnepanelen is gemaakt. De energie die wordt opgewekt, wordt geleverd aan een 'slimme bank'. Het bankje beschikt over een stopcontact, zodat mensen hun telefoon of e-bike kunnen opladen....lees verder.

Bron: RTV Noord

Terug naar nieuwsoverzicht.