Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Research Centres of Expertise Groningen Centre for Empirical Legal Research News

Working paper: Ervaringen van consumenten met het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid)

07 januari 2021

Prof. Marc Hertogh, prof. Bert Marseille en dr. Marc Wever hebben een working paper gepubliceerd over de ervaringen van consumenten met het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid). Het empirisch onderzoek is gebaseerd op een representatieve enquête onder vijfhonderd personen die recent een Kifid-procedure hebben doorlopen.

Op 14 december is het onderzoek gepresenteerd aan leden van het Kifid bestuur. Het working paper Financiële geschillen en procedurele rechtvaardigheid is open access beschikbaar.

Laatst gewijzigd:31 maart 2021 16:43

Meer nieuws

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....