About us Faculty of Law Onderwijs Practical information Voorlichting

Eén dag student Rechten - Juridische Bestuurskunde

Maak kennis met Juridische Bestuurskunde

Ben jij benieuwd of de afstudeerrichting Juridische Bestuurskunde (voorheen recht en bestuur) in Groningen voor jou de juiste keuze is? Tijdens Eén dag student Rechten - Juridische Bestuurskunde krijg je een beeld van de studie, maar maak je ook kennis met afgestudeerden, zodat je je een beeld kunt vormen van het werkveld. Gedurende de gehele dag worden je vragen beantwoord in informele gesprekken met studenten, docenten en praktijkdeskundigen.

In verband met de corona maatregelen vindt Een dag student Rechten - Juridische Bestuurskunde dit jaar online plaats.

Hoe ziet het programma eruit?

09:30 – 09:40 uur:

Welkomstwoord door prof. Heinrich Winter, introductie van studenten (leden van studievereniging Dorknoper).

09:40 – 10:10 uur:

Online interactief college van max. 20 minuten, gevolgd door discussie en vragen

10:10 – 10:30 uur:

Online presentatie over de studie door dr. Brink en studenten, tevens gelegenheid om vragen te stellen.

10:30 – 10:45 uur:

10:45 – 11:30 uur:

Presentatie van iemand uit de praktijk, met ruimte voor discussie en vragen

11:30 – 11:45 uur:

Afsluiting door de studenten

Voor meer informatie over de opleiding Rechtsgeleerdheid en de afstudeerrichting Juridische Bestuurskunde zie www.rug.nl/bachelors/juridische-bestuurskunde

Waarom moet je er bij zijn?

Wil je een bevestiging dat Rechtsgeleerdheid in Groningen voor jou de juiste keuze is, of twijfel je nog, kom dan zeker bij ons langs tijdens Eén dag student Rechten - Juridische Bestuurskunde. We zullen gedurende de dag proberen al jouw vragen te beantwoorden en je twijfel weg te nemen. Op intensieve wijze (maximaal aantal deelnemers: 25) maak je kennis met het bijzondere karakter van de studie en de stad! En daarnaast is het ook een hele leuke en gezellige dag, met veel contact met studenten (ervaringsdeskundigen noemen wij ze ook wel), docenten en praktijkdeskundigen. Kortom: de ideale gelegenheid om je voor te bereiden op je studiekeuze. Jij wilt toch ook goede keuze voor je vervolgopleiding maken?!

Deelnemen?

Eén dag student Rechten - Juridische Bestuurskunde wordt georganiseerd op 28 januari 2021. Aanmelding voor dit evenement is noodzakelijk.

Gemist?

Kun jij er niet bij zijn op 28 januari maar ben je wel geïnteresseerd in deze afstudeerrichting van onze bachelor Rechtsgeleerdheid? Neem dan contact op met Barbara Brink.

Graag tot ziens op 28 januari!

Laatst gewijzigd:20 oktober 2020 10:10