Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidCareers Services LawCareers Services LawStageCommunities

Community om je te oriënteren op een stage

Welkom op de community om je te oriënteren op een stage. In deze community kun jij samen met andere studenten, stagecoördinatoren en betrokken medewerkers van de faculteit van gedachten wisselen over allerlei aspecten van stage lopen. In de community proberen we antwoorden te geven op verschillende vragen waar jij als student mee kan zitten.

In de community vind je onder andere veel gestelde vragen, ervaringen van oud-stagelopers, zelftesten om te kijken wat voor soort stage je zoekt en wat je uit je stage wilt halen, een communityforum en een mogelijkheid tot het bouwen van een portfolio. Kijk ook naar de algemene informatie over stage lopen.

Openbare community
Laatst gewijzigd:07 september 2017 14:43