Skip to ContentSkip to Navigation
About usFaculty of LawCareers Services Law

Na je studie

Kansen op de arbeidsmarkt

‘Als ik kies voor een juridische opleiding, wat zijn dan mijn kansen op de arbeidsmarkt?’ Scholieren die voor de keuze van een vervolgopleiding staan, stellen deze vraag vaak aan ons. En terecht. Want natuurlijk wil je na je opleiding een leuke, betaalde en relevante baan vinden.

Ook wij vinden deze vraag belangrijk. Het kunnen vinden van een relevante baan zegt namelijk veel over de kwaliteit van ons onderwijs. En aan die kwaliteit hechten wij als universiteit veel waarde.

Daarom hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar het werkveld van afgestudeerde studenten (alumni) aan onze faculteit. De resultaten van dit onderzoek vind je hier.

Beroepsmogelijkheden

Naast het onderzoek onder onze alumni, hebben we een overzicht voor je samengesteld van diverse beroepsmogelijkheden. Dit overzicht is gerangschikt per afstudeerrichting of specialisatie. Alumni vertellen over de inhoud van hun werk en hoe ze op die positie zijn gekomen. Daarnaast schetsen ze een beeld van wat zij naast hun studie hebben gedaan om zich te ontwikkelen en geven tips waar jij je voordeel mee kunt doen.

Laatst gewijzigd:25 september 2019 10:58